Släpp Skammen | Bollnäs | Hälsingland

SläppVi lägger i från oss kryddburkarna, husgeråd och lite annat för att varmt rekommendera föreläsningen Släpp Skammen i Bollnäs 31 oktober. Vad handlar denna föreläsning om?

Det handlar om tjejen som trodde hon var kidnappad av satanister för många år sen och som var efterlyst av SÄPO. Hon är tjejen som aldrig var med på lektionerna och hade sönderskurna armar, ben och mage. Hon är tjejen som ville ta sitt liv.  Ingen kan sätta sig in i det som hon har varit med om. Det enda vi kan ha är förstålse och ett lyssnaden öra för att få upp ögonen hur det har varit och fortfarande är men för andra som vi inte känner till eller?

Vi vet inte hur det är hos  grannen eller hos våra närmaste eller bekanta. Vi har ingen aning om hur folk har haft det i sin uppväxt. Med att lyssna på Släpp Skammen kommer vi kunna få höra en version, en berättelse, en historia och en röst på hur viktigt det är för oss i samhället att våga komma, lyssna och ta oss till. Stötta, få råd och information samt fråga när vi nu har en oerhört viktig förebild som blottar sitt liv, precis som hennes men från två skilda världar. Hon berättar det många inte vill tro och blundar för. Kom, se, var med och bidra till något som kan vara avgörande för nån/dig/släkt/familj eller annat.

Varför inte boka Släpp Skammen till er kommun!

____

Datum: Onsdag, den 31 oktober, 2018
Tid: 18:30
Längd: 2 timmar inklusive paus och frågestund.
Biljettpris: 150 kronor
Var: Stenbomsgatan 8, 821 42 Bollnäs (Scandic hotell)

Anmälan (gör du via denna länk: www.ypsik.com/event, eller klicka på ”BIljetter” i själva evenemanget).

Swish: 070-656 72 91
OBS: Du måste skriva med anmälningsnumret i swishen som meddelande för att den ska bli godkänd. Får jag en swish utan anmälningsnummer, kommer jag att skicka tillbaka pengarna till avsändaren och ta bort anmälan.

Det är begränsat antal platser så boka så snart du kan för att säkra dig en plats. Betalning sker i samband med anmälan. Vill du betala för fler än dig? Registrera en anmälan för varje person du avser att betala för och swisha sen den totala summan för samtliga biljetter.

Är du ett företag och vill köpa dig platser? Vänligen ring mig på telefonnummer 0706567291 eller skicka ett mail till info@slappskammen.se.

Sista anmälningsdag är 29 oktober- om det finns plats då. Anmälan är bindande och vid bortfall sker ingen återbetalning.

En reaktion på ”Släpp Skammen | Bollnäs | Hälsingland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s