Dao Beach 2019 | Res till solen

DAo beachSitter ni precis som vi och tittar på resor? Boka en resa nästa sommar och solsäkra din semester redan nu. Dao Beach garanterar värme och glädje för stora som små plånböcker. Det är familjevänligt på dagtid då stränderna är fullproppad med filtar, tält och annan inredning som om det var hemma i någons vardagsrum. Barnfamiljerna köar sig fram mot grill, sallad, glass, kaffe och andra godsaker som serveras under dagen.

När After Beach närmar sig så varför inte passa på att göra din dag ännu bekvämare? Vem orkar tänka på press och stress inför kvällens måltid? På Dao Beach slipper ni tänka på matlagningen när du är ledig. Alla maträtter är prisvärda där du får chans att smaka på det lokala och internationellmat.  Under vissa kvällar och helger bjuder krogen även till med underhållning för alla åldrar. Har vi tur kanske vi hamnar på en temakväll där vi går iklädd vitt, rött, svart eller något galet som får våra ögon att snurra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s