Spaghetti | Carbonara

Det går att göra en Spaghetti carbonara på flera olika sätt men då är den stora frågan om det verkligen får heta spaghetti carbonara? Lite som en ceasarsallad. Om en inte kör grundingredienser så bör det heta något annat? Vem bestämmer sånt egentligen? Strunta i alla regler på vem som säger vad. Vill du ettiketta din mat så do it.

* Bacon

* Laktosfri grädde

* Laktosfri cremèfraiche

* Purjolök

* Salt, vitpeppar

Finhacka lök, bacon och stek tillsammans med laktosfritt smör. Ner med grädde och en matsked cremèfraiche, krydda och koka spaghetti. Serveras det till barn brukar ketchup önskas. Själv föredrar vi hyvlad parmesanost och cocktailtomater. Viktigt. Ta bort tomatroten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s