Din nya kvarterskrog

Idag har det varit en spännande dag. Det började med att jag skulle ta bussen ner till stan och mitt busskort funkade inte. Kvinnan bakom mig hade köpt två biljetter av misstag så jag fick hennes. Två minuter innan frågade hon mig om jag vill stå under hennes paraply. Jag tackade vänligt för all givmildhet när vi klev av och kände hur min ena känga hade hål i botten.

Hela foten blev fylld med vatten så jag gick direkt till Berglunds för att köpa nya skor. Jag fick exemplarisk service av från alla fyra som jobbade. Det är inte illa. Sen blev det strömavbrott i hela stan. Någon hade råkat klippa av en kabel. Hela stan blev mörk av ett endaste klipp men jag struntade i det och slog på ficklampan och började prova på egen hand medans personalen var tvungen att fokusera på annat.

Jag hittade skor efter skor men ingen i min storlek. Till slut hittade jag en nödlösning. Strömmen kom tillbaks efter tjugo minuter. Jag vill också hitta den där kabeln. Jag vill trycka av och på vid olika tidpunkter.

Jag blev bjuden på lunch från Ica Alens egna kvarterskrog och efter det handlade jag samt fick skjuts hem av ingen mindre än herr ägare själv. Det var en spännande dag på flera olika sätt.

Pust och godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star