Brasstacks Öl | Ica Alen

Sedan vintern 2014 har Brasstacks bryggt, skruvat, sålt och andats allt som har med öl att göra. Två år in på deras resa har grabbarna ett bryggeri med en kapacitet på 52 000 liter och har nu fokus på att deras flaskor och fat ska bli något man kan förvänta sig på Systembolag, mässor och krogar runt om i landet. Ölen bryggs på en gård åtta kilometer väster om Uppsala av tre bryggare med ett gemensamt mål om en levande och vibrant hantverksölskultur. Nu finns även Brasstacks bland annat på Ica Alen i Hälsingland, Söderhamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star