Luzette | Mjölk

Jag vet inte egentligen vad som är det rätta glaset för att servera mjölk i på krogen. Eller jag vet vad jag skulle ha serverat i för glas och vad jag som gäst uppskattar att få. Nu menar inte jag att mjölken bör serveras i en ölsejdel men i ett normaltstort glas åtminstone och inte i ett whiskyglas där knappt 2 deciliter får plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star