Bockholmsgruppen | Barnförbjudna Julfesten | Le Rouge

Bockholmengruppen tar ett nytt grepp om julfirande när de nu lanserar Den Barnförbjudna Julfesten på Le Rouge i Gamla Stan, Stockholm. En storsatsning där både underhållningen och samarbeten frontas med nationellt och internationellt kända varumärken.

Under de tre första veckorna i december anordnas Den Barnförbjudna Julfesten, där tre av Bockholmengruppens elva restauranger slås samman för den ultimata upplevelsen för gästerna. Resultatet blir ett nöjeshus för vuxna i Gamla Stan med flera barer, två kök, en vinbar, karaoke och massa annat fördelat på tre plan.

”Vår ambition är att skapa något som sticker ut, paketera det vuxet med fokus på god mat och dryck.Vi börjar med en kavalkad av läckra smårätter med asiatisk touch för att sedan frossa i oxfilé, grillad tonfisk och heta gambas samt dricka stora flaskor rödvin.Avslutningsvis har vi dukat upp ett överdådigt dessertbord, bara att sitta ner och smörja kråset”, säger Jonas Corbell, kökschef på Le Rouge.

Här står stämning och upplevelser i centrum när gästen erbjuds aktiviteter utöver det vanliga med underhållning utav burlesk, vuxenfiskdam och avslutande fest när den mindre restaurangen Vinköket fungerar som nattklubb från slutet av första sittningen ända till stängning. Utöver den välkomponerade menyn som utgörs utav fyra serveringar så går det även via hemsidan att boka beer pong, karaoke och efterföljandedrinkbord på systerrestaurangen Österlånggatan 17.

Fakta:
När: 4-22 december
Var: Le Rouge, Lilla Paris samt Vinköket i Gamla Stan
Pris: 895:-/person inkl. 1 glas mousserande alt. alkoholfritt bubbel, flertalet dryckesmenyer går att köpa till för en kostnad från 450:-/person
Boka: www.lerouge.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star