Att bli frisk | Fina människa

Jag som älskade att stå och sälja som om jag inte hade gjort något annat i mitt liv på Julita Slottsmässa tillsammans med min söta kollega. Jag älskade det. Efter den helgen började jag att bli sjuk. Efter snart två veckor är jag fortfarande förkyld. Jag har ont i ögonen, ont i ansiktet och trycket på kinderna är värst. Mellan varven har jag svårt att andas men där finns det annat som eventuellt spelar in?

Nu skulle vi åka till Marstrand men min kropp pallar inte. Jag skulle kunna åka och ge järnet i 110% men efter denna helg skulle jag vara däckad och då ska vi ändå åka igen och igen och igen. Min fina kollega har verkligen bollat med mig och vi har vänt ut och in på allt. Ni vet när det där samvetet spelar in för sin bästa kollega.

Hon har agerat exakt så som jag skulle ha gjort om det vore ombytta roller. Det finns stor laganda, kamratskap där vi värnar om hälsa och samarbete för att vi ska hålla livet ut.

Om alla agerade som min arbetskamrat och vän skulle det kännas bra att vara sjuk utan att ha dåligt samvete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star