Threesixty | Brasseri 360

Det här kan vara den sämsta toast Skagen jag nånsin har ätit. Det finns en anledning varför jag aldrig beställer en skagen på krog. Men det finns också en känsla på utmaning där det sägs att en bör ge vissa saker en andra och en 111:e chans. Jag förstår inte ens hur en har tänkt när en lägger upp förrätten på det här Kinakrogsättet? Jag förstår inte varför en väljer cocktailtomater och dessutom med roten kvar. Jag förstår inte heller varför en serverar en skagen där den enda kryddan är sältan från räkorna. Det som smakade bra på denna förrätt är Kalix löjrom och brödet.

Den bästa skagen gör förövrigt min sommarchef med mycket smak och kärlek.

Det gick inte ens att äta upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star