Förkyld | I flera veckor | Andrum?

Det känns som att jag har varit förkyld i flera år men det kanske har varat i snart två veckor. Jag kan inte riktigt känna om det blir värre eller bättre. Jag blir varm, jag svettas, jag fryser och sen känns det som att jag är en levande dusch. Jag har inte så ont i halsen längre men huvudvärk, febertoppar och täppt i näsan. Stundvis känner jag mig helt sänkt. Jag har inte gjort annat än att vila känns det som och stundvis tar jag det väldigt lugnt.

Nu åker vi snart mot Carlstens fästning och jobbar med Svenskt Mathantverk men jag har inte alls samma energi som tidigare. Det känns tryggt att vi bara är två. Det ger inget andrum.

Jag vet att det finns något ihopkok på ingefära, chili, honung, lime och citrongräs som ska shotas men orka Mallorca.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star