Muang Phuket | Old Town

Jag åkte in till Gamla stan igen för att strosa omkring. Min tuktuk väntade på mig så jag kunde promenera i den takt jag visste själv att jag behövde. Idag tog jag mig till ett par kvarter längre bort och det bjöds även här på fin graffiti och ett lugn. Jag köpte mig en latte och gick tillbaks till chauffören som tog mig tillbaks.

Cancerkiller juice?

>> See much more pics here

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s