Ica | Ica Supermarket | Ica Alen | Självscanning

Idag var det första gången jag självscannade med mitt icakort. Jag har alltid trott att en måste ha pengar på kortet så jag går liksom bara förbi självscanningen. Efter att ha blivit bjuden på kulinarisk lunch från allt gott en kan handla på Ica så berättade ägarparet att jag inte behöver ha pengar på icakortet. Visp så testade jag detta första gången och det var kul.

Jag älskar att handla med denna blipp, jag älskar att trycka så det känns som att jag bara handlar alla ta 3 och betala för 1, säger jag till ena ägaren.

– Hur gammal är du egentligen? Frågar ägarinnan.

Sju!

Måste en vara ung för att älska blipp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star