Eat & Meet | Ölbryggeri | Sverige | Nya Carnegiebryggeriet | Restaurang

Favoritölen är tillbaks på Eat & Meet där jag började förälska mig i Ipa 100w. Det är en humlearomatisk Ipa med smak av grapefrukt, ananas, passionsfrukt, honung och apelsin. Det sägs ge lite smak på tallbarr men inget jag känner av. Ölen passar riktigt bra till allt om ni frågar mig. Den är himmelsk att få serverad iskall med en liten klyfta lime eller annansbit på sidan. Där denna öl finn, i den baren går det att hitta mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star