3-rätter på Gränslandet | Peter Feuk | Robinson 2019

Jag följer Robinson 2019. Jag tycker att det är en värdig serie att titta på trots att det tyvärr har blivit lite synligare/tydligare med mobbning än tidigare år? Å andra sidan är det tufft och slitsamt vilket tar på psyket och tålamod att bo på en ö med helt olika individer som har sitt tänk och behov samtidigt som det finns ytterst få tillgångar mat.

Jag tycker iallafall att Peter Feuk från Åseda verkar vara en fantatisk bra och artig man. Han är gift med sin fru sen 32 år tillbaks hur fint är inte det? Länge leve långt och bra äktenskap för jag tror verkligen att dom har det bra. Det genomsyrar hela rutan med vänlighet, förstående och omtänksam trots att det är en tävling.

Under alla år dom hittils har varit gifta så har maten serverats till bords varje dag. Det var väl egentligen det jag tyckte var finast mest av allt. Att hans fru lagar maten. Love it. Tycker inte ni?

Här äter dom trerätters på Gränslandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star