New York | Central Park | You go | Me go

Doubletree by Hilton

Jag fick upp lite bilder från New York och visst var det 2 år sedan jag var där? Just vid dåvarande stund var jag inte så riktigt förtjust i staden, jag blev inte sådär såld som många blir vid första ögonkastet men desto längre tiden har gått har det liksom smygit fram. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig åka dit igen och helst igår? Vill inte du?

Central park med en flaska rödvin, baguette, ost och tystnad bland allt ljud.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star