När en är sjuk så är en jättesjuk!

Härnö Gin med timjan och lingon. Det var så gott!

I helgen var jag på Birka Cruise med 20-25 vänner tror jag det blev? Det var första gången jag inte försvann efter maten. Jag höll ut in om det sista och kom till min säng runt morgonkvisten? På måndagens kväll började jag känna halsont och på tisdag låg jag helt däckad vilket jag även gör nu men har inte lika mycket huvudvärk.

Däremot så värker min hals så fruktansvärt mycket att jag går på Zyx. Det är någon citrontablett apotekaren rekommenderade. Jag är inte orkeslös men jag trött. Jag går förvisso inte med halsen men jag har huvudvärk from hell.

Idag drog jag ihop en soppa eftersom jag inte har ätit sen i måndags. Det fick bli en enklare potatissoppa som fick koka ihop med rödlök och en grönsaksfond. Den ser ändå okej trots att jag är helt orkeslös. Visst?

Ägghalvorna är bara för syn skull!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star