East Pride | Norrköping

Fel
Den här filmen finns inte

Som arrangör för festival är det alltid bra och värdefullt att se hur andra gör och har det. Igår fick jag åka med till East Pride i Norrköping av alla ställen i världen. Sist jag bodde på Elite Grand så var det i samband med Bråvalla. Det är väldigt fint i Norrköping, mycket fina hus, mycket vatten och mycket av allt annat? Det kanske känns mycket när en kommer hit? Paraden var jättebra men som i dom flesta småstäder så saknas det musik.

Kvällens trevligheter fortsatte på Arbis. Jag är imponerad över lokalen, utrummen, showen och framförallt scenljuset. Jag är lite skadad när det kommer till ljud och ljus men är det inte självklart att en vill kunna leverera en helhet om det går?

Jag åkte med ett fantastiskt fint par som hade plats kvar i bilen och jag som är ganska impulsiv och spontan bestämde mig dagen innan att jag åker med.

Tack.

Fel
Den här filmen finns inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star