Kärleksfestivalen | 2/8-3/8 Kungsträdgården 2019

Snart är det dags för Pride, en festival jag har jobbat på, drivit klubb, bloggambassadör och bevakat från olika perspektiv. Det är något jag kommer att göra i år också. Jag hämtar ut mitt presskit vilken dag som helst.

I samma veva dundrar mångsysslaren, entreprenör och festfixare Navid Kabiri upp med en stor kärleksfestival i Kungsträdgården som är helt gratis för alla och allt.

Detta är något som inte skulle ha fungerat tidigare. Lite som att Qx-galan tidigare inte tv-sändes. Nu är det bara en tidsfråga innan galan sänds live och inte 1 vecka efteråt.

Det finns både för och nackdelar med en öppen kärleksfestival i regnbågensfärger. Samtidigt är det bra för dom som inte har ekonomiskt möjligt att betala in sig på Prideområdet.

HBTQ personer har ofta pratat om en frizon, att det är skönt att kunna känna sig trygg inom ett specifikt område vilket Östermalm bjuder på och är bra.

Det känns splittrat men det behöver det absolut inte vara. Dessa två festivaler är ett komplement och bra alternativ för alla olika personligheter.

Låt oss släppa loss friheten och valmöjligheterna och hylla initiativ för den som behöver.

Inget behöver utesluta det andra.

Vi ses väl?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star