Clarion Hotel Stockholm står värd för Pride House 2019

Clarion Hotel Stockholm och Nordic Choice Hotels i flertalet år varit stolt guldpartner till Stockholm Pride. I år utökas samarbetet när hotellet står värd för prestigefulla Pride House. Pride House är Stockholm Prides administrativa nav där viktiga föreläsningar, workshops, projekt och utställningar tar plats måndag 29 juli till fredag 2 augusti.

– Vi är otroligt stolta över att få stå som värd för detta viktiga forum. Som en arbetsgivare som ser mångfald som vår främsta styrka ger detta en viktig signal till alla våra gäster, besökare och personal om att allas lika rätt är en fundamental grundsten i Clarion Hotel Stockholms värdegrund. Vi hoppas kunna lära oss mycket av alla viktiga samtal som kommer att föras inom våra väggar under denna vecka, säger Björn Callin, General Manager, Clarion Hotel Stockholm.

Pride House öppnar måndagen 29 juli och under veckan kommer ett stort antal föreläsningar och workshops att hållas i 10 av hotellets konferensrum. Årets tema är “Vi behövs” och under den parollen kommer många spännande och utmanande ämnen att behandlas. Programmet finns att utforska på Stockholm Prides hemsida.

– Vi är jätteglada över att få öppna Pride House hos ett företag som aktivt kämpar för HBTQ personers inkluderande och lika rättigheter på sin arbetsplats och som även länge varit en guldpartner till Stockholm Pride. Vi tror att Clarion Hotel Stockholm med sin vana av stora konferenser och evenemang blir en ultimat yta för detta stora och viktiga event under Stockholm Pride, säger Maria Jern, områdeschef Pride House.

Clarion Hotel Stockholm inleder som tidigare år regnbågsveckan genom en invigningsfest under ledning av hotellets numera välkända pride-profil Martin “MingelMartin” Edlund med inbjudna gäster. Festen är öppen för alla glada, kärleksfulla och öppensinnade personer och startar kl. 17.00 måndagen 29 juli. Eventet arrangeras tillsammans med Stockholm Pride och blir den officiella invigningen av Pride-veckan, se artistprogram och info om kvällen på hotellets Facebook-event.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star