Pinkmoney | Pride | Berns | Clarion

Jag älskar alla evenemang som gör någon nytta och förverkligar drömmar, utveckling och som ger människor samt företagen ett goodwill som vi mår bra av eller känner möjligheter.

Nästa Söderhamn Pride firar 8 år och jag har mer än väl varit med och dragit den största smeten på kakan på både sött och salt. För varje år har vissa saker blivit oerhört mycket bättre och annat sämre men vi har ändå aldrig bränt vid.

Jag har plockat godbitar och tips från framför allt Spring Pride med dåvarande Johan Bergqvist i spetsen samt West Pride. Icke förglömma Stockholm Priden genom åren.

En lyssnar på människors behov och önskan. Folk vill ha alternativ och något som får en att känna lite betydelse.

Att Clarion Hotel på Skanstull är årets stora huvudsponsor är helt fantatiskt för alla. Däremot tycker jag det är märkligt att koncern inte erbjuder Priderabatt till alla som önskar övernatta. Jag säger inte att det är fel för jag vet hur mycket det betyder att företag ställer upp med föreläsningslokaler och allt annat som också kostar och som organisation tacksamt tar emot.

– Någon speciell Priderabatt har vi inte, kanske skulle vara något att tänka på tills nästa år. Det billigaste priserna hittar du på vår hemsida www.nordicchoicehotels.se, svarade Björn Callin Hotelldirektör / General Manager Clarion Hotel Stockholm.

Jag tycker detta är lika märkligt som att regnbågskassen på Ikea inte skänker en symbolisk summa till regnbågsfonden? Jag säger inte att en alltid bör skänka eller bidra men jag tror dom flesta förstår min poäng.

Happy Pride.

Jo, Berns erbjuder förresten 15% om ni använder er av bokningskoden Pride19.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star