Söker jobb | Jobb

Sommaren är över när vi stänger krogen på Dao Beach!

Det har varit en speciell och kärleksfull sommar med nya och gamla bekanta som jobbar ihärdigt. Vi blir som en familj med ner och uppgångar. Vi hinner både skratta och bli irriterad men det viktigaste av allt är att vi arbetar i ett team där alla gör i princip allt.

Jag vill ta med alla jag jobbar med till nästa ställe.

För mig har det varit lärorikt, ansvarsfullt och växande med min tredje sommar på Dao. Jag är oftast först på plats och stänger stundvis. Det är skönt att kunna gå omkring ett par timmar innan öppning och dricka sin laktosfria mjölk och lyssna på Takida för fulla muggar.

Det skönaste med att kunna alla positioner på en arbetsplats är att självförtroende växer.

Är kocken sjuk kan jag hoppa in och steka en god entrecote eller lägga en härlig angus och dra ihop en Caesardressing eller skagen. På dagarna kan jag leverera ut 100 sallader i kombo med smörgåsar eller hoppa in i grillen där personalen säljer ca 300 burgare under några timmar. Helt otroligt.

Jag kan göra en Irish Coffee eller en screwdriver och lite ihopplock men sen får gästen guida mig.

Idag har vi ett kassasystem som heter Pluto så det kan jag väl relativt halvbra. Jag är bäst på att sälja, vara trevlig, lagar god mat, bäst på social marketing och skapa roliga event. Bära fyra tallrikar är ingen dröm för syn men å andra sidan arbetar jag inte på Operakällaren.

Jag har sagt stundvis att jag är trött på krogbranschen men med rätt driv och frihet under ansvar så kommer jag aldrig att tröttna. Vem gör det?

Det bästa med min arbetsplats är the boss, personalen och mångfald med gästerna samt stammgästerna där ingenting är lika utan olika.

Jag får växa i min roll som människa och får arbeta precis som jag är och känner mig som. Jag peppar, blir peppad, stöttar och stöttas.

Jag jobbar under positivt ledarskap och får ett ställe att se ut som att det är mitt utan hybris.

Jag är målmedveten och inte främmande för något. Hos mig finns inget mitt eller ditt utan det är vi. Ett team tillsammans som får växa och lära.

Ett kryddmått på vad jag har gjort

Se länk

Dela gärna.

Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star