Displayteknik | Haymarket | Hotel

I morse drog jag iväg till Haymarket inne på Hötorget. Här finner ni 20-talets optimism och elegans mitt i city med närhet till allt. Hotellet är pampigt och förutom fina hotellrum finns det även möjlighet för event, konferens, enklare förtäring, lunch, kvalitativa cocktails och fine dining.

Mitt i smeten utfärdade jag lite tekniskt arbete åt Displayteknik som har sitt huvudkontor i Söderhamn. En stor fin plasma/rosa/silverfärg skärm står och glänser i huvudingången på Haymarket. Med digital grafik i bilder, filmer och animeringar så kan ögat locka till sig stans bästa erbjudande. Idag vet vi alla hur budskap kan spridas på bästa tänkbara sätt.

Jag är glad att jag hade tid och kunde rycka ut. Vd:n Håkan Grip behövde en snabbkontakt som inte var rädd för att peta och skruva lite. Med en dialog mellan Söderhamn, Stockholm och någon storstad i Asien så gick det väl någorlunda?

Behöver ni bra displayer till er arbetsplats så är det bara att hojta till. Redan idag finns dessa på dom flesta busshållplatser, skidbackar, restauranger, större mat och restaurangkejdor

Displaytekniks tjänster och lösningar är kostnadseffektiva. Det ni behöver finner ni tillsammans. För att nå ut rätt budskap så hjälper företaget er framåt med idéer för att nå det bästa resultat.

Vem vet, det kanske är jag som har jouren nära er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star