Sibylla | Snabbmat

Ibland händer det att jag panikhandlar något snabblagat. Som idag då jag letade en massa matställen på Hötorget och kände mig både snål och kräsen. Det sistnämnda absolut men det första? Bra mat tar tid? Bra mat kostar? Knappast. Bra mat handlar om hållbarhet och ansvarsfullt.

Inne på saluhallen kändes det stimigt, en lokal i närheten erbjöd pangasius för 150 riksdaler så nej tack.

Det fick bli potatismos med rostad lök, bostongurka och en kokt med senap och ketchup. Jag var så hungrig. Att jag inte äter frukost längre? Dygnsrytmen har blivit sisådär? Jag blev verkligen inte mätt så jag beställde en portion till men i mindre format.

Jag är mänsklig trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star