Peter Siepen | Event

Förra helgen var Peter Siepen hos oss vilket var riktigt kul. Sist jag såg Peter spela var på en nattklubb i Gävle där Best Western Hotel ligger. Det är också ganska roligt att dom i personalen inte riktigt hade en aning om vem Peter är eller gör. Den yngre generationen lyssnar på ”De vet du” och Traagg. Peter bjöd verkligen på sig själv som discjockey. Han spelade, showade, tog av sig lite kläder och roade gästerna för fullt. Du får verkligen mer och lite till när ni bokar in Peter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star