Grön ko | Mässvik Gård

Jag brukar verkligen inte förespråka färdiglagad mat från affären eftersom jag tycker mat lagat från grunden hemma på spisen är bäst!

Men idag när jag gick i affären och drömde mig tillbaks i tiden då en åt stekt isterband med dillstuvadpotatis och rödbetor tillsammans med pappa så kurrade det i magen. Vi äter ju det idag också men inte lika ofta. Latmasken i mig samt tålamodet att jag ska vänta på den där kokande potatisen vägde rätt tungt ikväll. Så när det där paketet låg framför mig och glimmade som guld – Ekologisk och Sörmländskt isterband med dillstuvad värmlandspotatis blev jag glad.

Det som började som en passion för god mat utan hemligheter har växt till Grön ko Café & Saluhall i Värmlandsbro och deras egna kök i Karlstad, där dom lagar deras färska färdigmat för hand. Här använder dom färska råvaror och en unik förpackning som bevarar både smak och näring utan tillsatser och konserveringsmedel.

Istället för att jag ska skölja, skala, cutta och koka potatisen samt hetta pannan som skulle ta ca 30 min så tog min middag ikväll 4 min i mikrovågsugnen och det smakade suveränt.

+ Jättegott och en perfekt måltid

– Ej laktosfritt och ingen liten burk med rödbetor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star