Clarion Sign | Hotell | Roomservice

Snart är det dags att checka in på Clarion Sign. Det har blivit ett par vändor om en säger så. Alla Nordic chocie hotels är bra. Bästa Clarion i Stockholm är nog sign eller vid Skanstull eller äh. Alla är bra på olika sätt.

Bröllopsparet har bokat sviten. Där har en varit i samband med en Abzintfest. Saken är att så här i covid-tider så är roomservice bortplockad. Sist jag bodde där åkte jag ner och plockade ihop en bricka själv.

Det var trångt. Det var kö. Alla bord var upptagna så jag är glad att jag hämtade första natten.

När en bokar sviten kan en tycka att bröllopsparet borde få lite privilegier och få boka upp frukost till en viss tidpunkt ändå och personalen kan bara knacka på dörren så vet paret att frukosten står utanför eller bara ringa på telefon?

Nu har jag mailat information och frågat hur en kan göra. Det var inget problem. Det enda problem var att jag skrev datumet 5/11 istället för 5/9 men löser inte mitt sätt så löser sig mitt andra.

So far so good.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star