Shopping | Bar

Foto: Fotograf Jylland

Jag ska snart gå på bröllop och jag avskyr att handla kläder medans jag känner andra som älskar. Jag kanske handlar 1-2 gånger per år på MQ och oftats lika av det jag redan har men hur ofta handlar en kläder till bröllopsfest?

När kommer den första butiken i Sverige som kan erbjuda en enklare meny för dryck medans en provar kläder eller varför inte något ännu bättre? Ta ut sitt kompishäng eller skämma bort sin partner med lite dryck i samma veva som en testar lite nytt och fräscht?

Jag tycker det verkar som ett klockrent koncept. Skulle det vara så att det krävs lite mat, fine. Ställ fram en plockbricka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star