Club sandwich | Pommes

När jag åker till Thailand beställer jag ofta en Clubbis till solstolen. Jag vet inte varför men det kanske är sältan jag är ute efter för hemma i Sverige äter jag aldrig förutom igår. Den där klassiska med bacon, dressing, kyckling och varför inte lite annans? Frukt i mat är förbjudet men så länge det är gott spelar det ingen roll.

Jag vet inte men jag håller mig till en Clubbis utomlands. Det säger väl mycket och att jag inte namndroppar krogen jag åt på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star