Thaiboat | Thai | Boat

Om ni inte har besökt Thaiboat vid Norra Hanmarbyhamnen så strosa dit. För er som inte kommer iväg till Thailand eller längtar tillbaks kan få den bästa upplevelsen på plats. Hör finns alltifrån mango och annansshake, drinkar i överflöd och för att inte tala om maten med fina dekorationer för öga och smak. Dröm dig bort för en stund.

Papyasallad.
Friterade räkor.
Friterade vegetariska vårrullar.
Bananapancake med vaniljglass.

Många tycker att Thaiboat är en del av Thailand mitt i Stockholm! Under vintersäsongen byter restaurangen skepnad. Då satsar Thaiboat på en riktigt mysig atomosfär där du kan sitta och ta en drink framför den tända brasan, och fortsätter fokusera på en riktigt bra mat och serviceupplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star