Lädergodis | By Nina Burchardt

Ibland dyker det upp tips som överraskar och eftersom det här var helt nytt för mig så tänker jag att det kanske är lika för er? Om inte annat kan ni väl dra en vitlögn, att ni inte visste. Fd ordförande för kultur- och fritidsnämnden i Hudiksvall bjuder på lädergodis på sin facebooksida

Men efter du kokat saft så kan du ju göra eftersaft först (koka saft igen på samma bär). Lite svagare i smaken, men man får ut ALLT totalt. Vill du inte göra bärlädret så kan du torka de kvarvarande bären och ha som musli, eller mala ner till pulver till både bakning, smootis eller te.

Pride Hudiksvall 2015 invingnstalare: Nina Burchardt i rosa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star