Lunchtips

Vad äter ni på lunchen? Jag föredrar svensk husmanskost med en liten twist. Ta exempel en riktigt krämig löksås med stektfläsk som toppas med rårörda lingon eller varför inte blodpudding med rivenvitkål med äpple och smörstekt pancetta.

Korvgryta med rotfrukter är också gott tillsammans med en klick aioli, bröd och ett glas vin. Dricker vi vin till lunch i Sverige? Absolut. Kan du ta en fernet 05.00 på arlanda en tisdag så går allt. Jag äter gärna lasagne om jag vet att den är härlagad med en härlig och krämig ostsås, sallad, bröd och ett stort glas laktosfri mjölk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star