Halloumigratäng

Jag har gjort ett x antal gratänger på halloumi. Idag fräste jag på lök, halloumi och vitlök. Kokade pasta och en färdig tomatsås med extra oregano, timjan, chili, cayennepeppar, lite tomatpuré och grönsaksfond. Allt detta fick puttra innan jag vänder ner såsen i osten. Ta några matskedar från pastavattnet och rör om i tomatsåsen. Vänd ner allt i en gratängform och riv över grandpandano. Ugnen på ca 225 grader i minst 20 minuter samt när ni ser att osten börjar få färg. Servera med en kall laktosfri crème fraîchesås eller en härlig sallad.

Bon apetit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star