Fjäderholmarna

Dags att åka ut till Fjäderholmarna?
Jag har ätit den godaste rostade purjolöken nånsin tillsammans med dillstuvad potatis som var perfekt tillsammans med rimmad lax. Jag fick även smaka på fiskgrytan med en grön aioli som var to die for. Så len och god. Det var inte alls så tung och majonnäsig som det oftast är. Fiskgrytan var heller inte neddränkt med tomater utan allt från grytan fyllde gommens behov och det var bra. Fjäderholmarnas egna öl från Fjäderholmarnas Bryggeri passade perfekt till valet av fisk på Fjäderholmarnas Krog. Det är också skönt att se icke perfekt tärnade krutonger. Bra där.

Här kan jag tänka mig köpa flera godsaker från rökeriet ute på Fjäderholmarna. Varför inte testa deras perfekta potatissallad med kapris. Jag är inte ens så förtjust i kapris men det passade så väl in med den varmrökta laxen och makrill samt en skvätt citron. Det var alldeles perfekt men jag blev mätt så både böckling och räkorna blev över till senare. Hur fint är det inte här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star