Vegetarisk lasagne | Vin | Chambers of love

Vegetarisk lasagne med olivstekt aubergine, vitlökscrash med finhackad gullök, blancherad rödpaprika, tomatsås som får koka och sjuda med extra tomatpuré, chili, basilika, timjan och oregano, smörfräs champinjoner, koka upp en beschamelsås, i med durumveteplattor och varva.

Serveras med grekisk getostsallad med olivolja, salt, vitpeppar, lite citron och balsamico tillsammans med ett vin som gärna får luftas och dekanteras ett par svängar. Lite kryddig, utvecklad smak med fatkaraktär där fatlagring spelar en viktig roll för att ge vinet en annorlunda typ av struktur. Det blev kvar från gårdagen så det får luftas svalt vilket kommer att skapa en ny överraskande karaktär.

Saknas en bit baguette och en krämig ost i från Ockelbo av alla ställen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star