Hunker Junker | Hälsingland

Hunker Junker är Söderhamn uppe i Hälsinglands senaste tillskott och kommer förmodligen alltid att ligga steget före med sin fingertoppskänsla för säsong, lokala råvaror och enkel uppfinningsrikedom som presenterar alla dessa läckra rätter med fräschör och elegans. Menyn ändras veckovis beroende på råvaror och kvalitet vilket skapar ett flöde på ingredienser och ansvarsfullt samt en förväntan på vad som kommer härnäst. Hunker Junker serverar helt klart stans bästa mat, för att inte tala om smakerna, det kan låta simpelt med tomater, lök och ost men magin och arbetet hur det lyfts fram. Det är inte ens rättvist att konkurrera men det är stort komplement för länet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star