Långbro värdshus |Service | Olerys

På tal om service som alltid är under en ständig diskussion som jag för och fört med mig under mina 20 år högt och lågt.

Häromdagen besökte jag Långbro Värdshus för första gången efter att fått höra hur fantastiskt är så ville jag upptäcka det själv.

Idag var jag på Olerys i Vällingby som givetvis hade olika dessert och lite glass på menyn. Jag är laktos så jag kunde inte beställa en espresso med glasskula. Servitören berättade att dom hade förhandlat under tidigare period med Valio för resterande enheter men det blev nej för laktos på Olerys krogar.

Under en fullsatt sittning under OS finalen för svenska landslaget damer så går vår servitör och köper ett paket laktosfri vaniljglass vilket är en oerhört fin service och inget en förväntar sig, nånsin.

På Långbro värdshus visade jag min glädje då jag såg på menyn att dom serverar Stracciatella från Frägsta vilken blev min lycka för som har följt mitt letande och vet min glädje till den fantastiska burratan. Som jag har längtat, letat och saknat.

Jag frågade om jag fick köpa en förrätt med 50% på ett ja eller nej men nej. Köket har räknat ut hur mycket som kommer att serveras framtill tisdag. Så om jag hade kommit dit senare på kvällen och ätit på plats så hade jag haft min lycka.

Nu när jag åt min minutbiff och drack en rabarberaperol tidig eftermiddag så var det omöjligt att få köpa med mig en rätt hem.

Så kontraster på service, engagemang och vilja är som sagt kontrasternas kontrast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star