Grod | Gröt | Torvehallerne

Alltså Köpenhamn och frukost. Bara älsk på det. Nästan varje krog serverar frukost minst till klockan 12 och en del framåt kvällen.

Vi hade frukost på hotellet några dagar som är så bra. Det ingår hur mycket valfritt kaffe som helst, bubbel och fräsch buffé men nu har vi valt att äta ute för att testa lite olika platser.

Vi återkom till Torvehallerne där dom serverar gröt och valfri topping så som Nutella, banan, granola, äpplen och mycket annat.

Denna restaurang i Torvehallerne öppnar tidigt, så en gröt från 07:00 finns redo. Här finns allt från chiagröt och havregryn på morgonen, till risotto och gröt på kvällen. Menyn växlar med årstiderna och Gröt använder bara sig av säsongens grönsaker, bra råvaror och övervägande växtbaserade ingredienser för att göra både nya och gamla grötfavoriter. 

Jag hörde att under året erbjudes det speciella grötdagar med bl.a.  ölbrödsdagen eller risgrynsdagen. Detta passar alla grötnördar och helt enkelt för dig som älskar gröt.

Själv drog jag på med en tallrik med ost och marmelad men till min förvåning ingick det även N’djua, salami, vedrökt skinka och två sorters bröd med smör för 125ddk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star