Lo Scudetto | Stockholm

Det är lätthänt med återkommande besök till den lilla kvarterskrogen Lo Scudetto på Karlaplan som bjuder på en matresa över till Italien. Här finns utbud på italiensk öl, drinkar, vin och klassiska Dolci som avslut efter maten.

Här florerar stamgäster, förbipasserande nyfikna, lokala kändisar samt långresta för att ta del av kökets italienska klassiker med läckerheter från havet, förnjut med contorni för att sen avnjuta örtmarrinerad halstrad fjällröding med risotto och tryffel tillsammans med säsongens sallad eller en vedugnsbakad pizza med parmesan, köttfärsås, mozzarella och riktigt med parmesanost när gästen själv kan kombinera ihop sin favorit.

Här finns allt och lite till som du kan önska på Lo Scudetto med den bästa servicen och trevligaste servicen i stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star