Stekt gös | Svartkål

Idag smörstekte jag gös. Att servera gös påminner mig om Hullsta i Bergvik uppe i Hälsingland. Min morbror har lärt mig det mesta gällande fisk. Det är ett fint arv jag har med mig men som jag tyvärr inte har förvaltat tillräckligt mycket. Till denna anrättning stuvade jag svartkål till förbannelse och rikligt med västebottenost. När jag stekte ala minut under lunchen så ångrade jag mig men det var försent. En lunch vill dom flesta ha snabbt men bra mat tar tid?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star