Restaurang Hantverket

Då har jag äntligen tagit mig tid för ett besök på Restaurang Hantverket. Vilken glädje och matkultur som inspirerar. Trots närheten till Stureplan så bjuds det på naturligt lugn. Det är en stor skillnad på service i jämförelse till andra krogar jag har besökt. Här blir du inte bortglömd, här blir du uppdaterad, uppassad utan att det känns jobbigt eller överdrivet, här finns bara gemytlig omtanke över presentation på maten och eller om något saknas. Servicen är rakt igenom på topp.

Jag imponerades över hantverket, trollning över smakkombinationerna. Jag som inte är en dessert-person blev helt omtumlad av Änglamat som bestod av lingon, smulade drömmar, maränger och kolasås. Bara den är värd ett återbesök.

Överlag på Restaurang Hantverket är maten godkänd, upplägget helt makalöst, inredningen varm och mjuk samt vår serviceperson Anna för kvällen superb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star