Sittande julbord | Växbo krog

Jag supportar alla som kör sittande julbord med tallrikservering. Det är fräscht, ansvarsfullt och hållbart för alla som orkar sticka ut och förmedla kvalité.

Det är dags för Växbo krog att efter 15 år öppna upp restaurangen för sista gången. Konceptet är att alla rätter serveras vid bordet och att erbjuda något så värdefullt är ett bra och ärofyllt sätt att avsluta med styrka och grym kapacit som har levererats år efter år med framgång efter framgång mellan dipparna.

Det är en epok, en era, en fantastisk matskapelse som stängs. Det är egentligen inte med sorg jag skriver detta utan ett hopp för framtiden och ett komplement som kan mäta sig med det som redan erbjuds på krogen för den som tar över.

Det finns bara en Pär och det är ett ynnest för alla som vill förändra och arbeta för hållbart att Pär har skapat den väg vi många vill gå tillsammans med personal och lokala leverantörer. Allt som skapas är en kamp och slit. Bara det är ett värde att få ta del i när det sista julbordet serveras. Mathantverk, framgång och omtanke.

Se: vaxbokrog.se/sittande-julbord/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star