Brasseri Masion

Mitt i förorten utanför Bromma ligger Brasserie Maison. En liten kvarterskrog som bjuder på stordåd. Här serveras antagligen stans bästa råbiff tillsammans med ett glas champagne eller varför inte en tallrik med sniglar. Det finns dessutom en vinlista av rang som är godkänd av Star Wine List, och är därför listad som White Star. Maten som är en fröjd för ögat serveras direkt från det öppna köket med professionell presentation.

Här finner du inte bara franskinspirerad vällagad mat utan oerhört trevlig och serviceminded personal som tar hand om dig som om du vore en del av restaurangfamiljen. Jag har äntligen funnit ett favorithak som jag varmt kan rekommendera flera dagar i veckan för den som har möjlighet.

Ring Brasserie Maison på 08-26 99 10 eller maila info@brasseriemaison.se för bordsbokning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star