Gotlato | Gelato

Alla vägar bär till Hälsingland även på Gotland. Mitt i Visby på Stora torget ligger Gotlato som alltid har läcker nyproducerad hemmagjord gelato, glass och sorbet och alltid något nytt i glassdiskarna med en touch av Hälsingland? Tidigare fanns det glass med dekoration av flugsvampar med ära från Hälsingeskogarna. Jag äter inte glass men gelato är ju något annat och vi Hälsingebor har alltid stöttat varandra så om du inte är sugen på nyproducerad gelato så finns mycket annat gott.

Gotlato!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star