Glädje | Pride | Hälsingland 3-9 juni

Idag har det varit en produktiv dag! Jag brukar oftast hitta energi när jag är på ett sämre humör. Det här ideella har kombinerats med vanligt kneg. En massa olika kontakter har förmedlats och flera har till glädje hört av sig bara idag. ”Bra jobbat PG!”

Jag försöker även tänka på våra volontärer som sliter och ser till att Pride lyfts. Det är nog det mest jobbigaste med mig, att jag försöker tänka på allt och det lilla extra. Det slår ofta ut mig själv men huvudsaken det blir bra för andra. Självömkan? Inte alls. En service. Ett privilegium. Jag tycker det är bra att en kan försöka se till att även volontärer kan få möjlighet till lite glädje då alla sliter mer eller mindre.

Den positiva sidan av Pride är samarbete och viljan till att göra något bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star