InBy Rental | Matsas Mat | Stars FM

InBy Rental lyfter Söderhamn och det bör lyftas upp!

Det var längesen jag var på mingel med ett sånt bra värdskap. Det är faktiskt mitt första mingel i Söderhamn. InBy Rental AB levererar de rätta hyresmaskinerna och tillbehören utifrån deras kunders behov.

Det var ett trevligt mingel med många möjligheter till att skapa kontakt men framförallt kunna träffa människor som är värdefulla efter behov.

Jag fick äntligen smaka mat från omtalade Matsas Mat i olika former. Det känns så genuint fint hur Matsas Mat tar hand om våra lokala produkter i både kött och vegetariska former. Smakerna skapade en symfoniorkester och det var många runt vårt bord som sa att det var världsklass. Matsas Mat har vunnit både SM och EM, det säger väl allt?

Här har vi den godaste vegetariska burgaren jag har smakat. Den här skulle jag kunna åka till Bollnäs enbart för att avnjuta mat i världsklass, utan att överdriva.

Favoriten är denna och inte ovan med bearnaisesås. Jag tyckte inte alls om såsen och jag älskar bea. Det var något med smaken? För mig var det för mycket dragon, ibland kändes det som att det var ett uns av koriander och jag avskyr koriander men maten som helhet. Oj. Låt maten Bara tysta.

Vd:n Johan P Bång ser till att alla får laktosfri glass med karameller, strössel och en skvätt med Baileys.

Fel
Den här filmen finns inte

Här var det uppdukat och klart. Personlen på InBy Rental körde bordsservering. Gillas skarpt.

Fel
Den här filmen finns inte

Broberg berättar om Midsommarbandy och hur många föreningar och organisationer från vårt avlånga land som dagligen ringer och pratar om sommarläger och andra event i samband med vår ishall. Broberg har fem stolta nyförvärv som Mittmedia har skrivit om så hela laget är taggad redo för träning och en toppsäsong med vinst.


STAR FM är världens bästa blandband laddat med den bästa musiken från -70 -80 och -90. DJ Daniel Wennström såg till att alla fick nostalgitripp från förr. STAR FM berättade om en spännande satsning.

InBy Rental vill, kan och orkar satsa samt främja de som tar oss fram till en ny nivå hos konsumenter, kunder, intressenter och för att skapa bra arbetskraft med sunda värderingar utanför ramarna.

Ingenting är omöjligt bara mer eller mindre svårt.

-Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star