Långpannor | Work

Fel
Den här filmen finns inte

Det har varit en riktig bra helg med mycket mat som har gått ut. Det är lite vad som är lycka. Att gå till jobbet och leverera mat, varför annars gå dit? Jag börjar oftast väldigt tidigt och det är självvalt. Det är så skönt att strosa runt och plocka, göra något extra i sin ensamhet innan dagen börjar. Det är en egentid med bra musik och prepp.

När en arbetar med olika maträtter natt och dag så blir jag åtminstone sugen på allt utom det jag serverar. Jag är sugen på hemlagad potatismos, tacos, gräddig sås och potatis samt allt annat. Jag kan förvisso laga detta som personalmat så vi får se vad som kommer till veckan.

Nu är det söndag och jag går förhoppningsvis av lite tidigare då min kollega är tillbaks? Jag har arbetat med Filip hela helgen och det har varit ett nöje. Han är kompetent, driven, noggrann och strukturerad. Gillas. Tack.

Varmrökt lax med ljummen potatissallad och limedressing.
Daos Caesardressing med krutonger, bacon och cajunkyckling

Graffitisthlm som är vår stora samarbetspartner har konstruerat textfärgen samt fasaden på scen, barsidan och alla våra bord och kuber. Det är ett fantastiskt crew med hjärta på rätt plats och bra visioner och enkla att samarbeta med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star