Kycklingstroganoff

Jag vet inte hur många olika laktosfria kycklingstroganoff jag har gjort och det lustiga är att det oftast smakar olika. Lite som när en tillagar en köttfärssås? Tänk om alla bagare höftade på samman sätt? Kanske därför jag inte skulle kunna bli bagare, vägra följa recept ibland.

Ingen konstig smakkonstellation alls utan det är bara att finhacka ner vitlök och schalottenlök som får steka i olja och smör. Strimla kyckling och släng ner i löken. Krydda med salt, vitpeppar, dragon och basilika. Klutta ner en matsked tomatpuré, rör om och häll i laktosfri grädde. Låt det sjuda ett tag, smaka av och tillsätt eventuellt lite vitvinsvinäger.

Servera med jasminris eller spaghetti. Har en lite mer tålamod så koka ihop lite potatismos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star